Fjøset II

Vår båt Fjøset II er en 18 fots Polarcirkle med Yamaha F150 motor. Der får vi komfortabelt inn 8 dykkere + skipper og dykkeleder. Båten er sertifisert til 12 personer, men da blir det noe trangt. Hun er også utstyrt med dykkeflagg, dregg, lanterner, VHF og kartplotter. Har også ekkolodd, men den lever sitt eget liv og bestemmer selv når den vil samarbeide. Nytt ekkolodd er på ønskelisten.

Normalt ligger Fjøset ved Skansen marina, pir 1, plass 2. Der er det gode parkeringsmuligheter for bil, og det er lett ankomst som gjør det enkelt å bære utstyr ned til Fjøset. Herfra kan vi ta båten med ut hvor vi vil, og det er vannslange for å spyle utstyr etter dykket.

Fjøset brukes hyppig på søndagsdykk, normale dykk og er nært kontinuerlig i bruk på turer. Typisk på søndagsdykk vil bensinforbruket ligge mellom 30 og 70 kroner pr person.

Hun er solid bygget, meget stabil og laget for dykking. Vi kan også ta ned en del av “rekkverket” rundt skroget for å gjøre ihopp enkelt.

*DG arrengement er dykk og turer som er åpne for alle DGs medlemmer og følger DGs sikkerhetsregler. Alle DGs medlemmer kan arrangere disse.