Medlemskap

Enten du er erfaren eller novise innen dykking, fridykking og/eller undervannsrugby er NTNUI Dykkergruppa perfekt for å dyrke denne interessen! Vi er en av Norges største og mest aktive studentdykkerklubber, og som medlem i DG blir du en del av et svært sosialt miljø med masse kunnskap og erfaring fra dykking, fridykking og undervannsrugby.

Klubben arrangerer jevnlig kurs og turer, og undervannsrugby har trening hele tre ganger i uka i pirbadet. I tillegg har vi ukentlige søndagsdykk, samt lengre turer to ganger i semesteret, og ellers har vi små og store sosiale arrangementer gjennom året.

Som medlem av DG har du tilgang til masse utstyr. Du kan leie alt det du trenger for å komme deg i vannet, til svært rimelige priser. Utstyret befinner seg i klubbens kompressorrom på Idrettsbygget ved Gløshaugen. Her står også vår store kompressor "Juret II". Vi har i tillegg en mindre turkompressor. Vi bruker ofte båt for å komme oss til dykkeplassene i fjorden. Vår hovedbåt er en 18 fots Polarcirkel med 150 hk påhengsmotor. Båten heter "Fjøset II" og har båtplass ved Skansen.

Hvis dette har vekket din interesse, eller om du allerede har blitt overbevist, ta en tur innom Dypet og bli med i Norges beste dykkeklubb! Vi gleder oss til å treffe deg!

Hvordan bli medlem?
 1. Meld deg inn i NTNUI
 2. Betal medlemsavgiften på kr 200,- til vår konto: 8601.43.52572. Merk med navn + medlemsavgift.
  IBAN: NO41 8601 4352 572
  BIC/SWIFT: DABANO22
 3. Fyll ut dette skjemaet
 4. Bli med i våre Facebook-grupper! Her legges ut info om kurs, trening, søndagsdykk og øvrig:
  1. NTNUI DG - Alle medlemmer
  2. NTNUI DG - Dykking
  3. NTNUI DG - Undervannsrugby
  4. NTNUI DG - Fridykking
Er det noe du lurer på angående medlemsskap, ikke nøl med å ta kontakt med noen i styret.